Heftig "blaa" rock med trøkk!

"Blaa Trikaa har gjennom en årrekke opparbeidet seg et fortjent godt rykte som velspillende og energiske.

Bandet er et sterkt lag med vokalist og gitarist Bent-Atle Holand som soleklar lagkaptein og angrepspiller. På laget spiller bassist Vidar Drevvatne, Hans Jakob Øksne (keyboard) og trommis Rune Walle. Og de leverer!

Enten låtene er rolige eller rocka - intensiteten og presisjonen til bandet er alltid tilstedeværende. Et sterkt knippe egne låter fra den nylig utgitte «Part Of My Soul», utgjorde kjernen i fredagens konsert og releaseparty på Bakeriet i Mosjøen.

«Part Of My Soul» er et solid stykke arbeid som bandet, med god hjelp fra Fred Endresen, kan være stolte av. Og låtene gjør seg bedre live. Der hvor ren blues kan bli litt «statisk», holder Blaa Trikaa koken så det holder. De jobber hardt, og får betalt i form av god respons fra publikum. Å sammenligne Blaa Trikaa med andre artister er litt irrelevant, de er gode nok til å stå fjellstøtt på egne bein. Men nostalgisk, vil jeg si at bandets musikk kan minne litt om Rory Gallagher, blues og rock med masse sjel og energi - musikk som aldri går av moten. Og med så bra musikere samlet på en scene, som spiller så bra musikk, kan ikke resultatet bli annet enn hva som var tilfellet fredag kveld. En knallbra konsert!

Kjøp cd'en, og neste gang du får anledning til å se og høre Blaa Trikaa - gjør det. Det er klasse over dette bandet!"

Atle Jørgensen